FÅ BILLETTER IGJEN! Med: Piateed, Ole Soo og Jonna Støme

Billettar

Om arrangementet

Stand Up Norge Presenterer FÅ BILLETTER IGJEN! Et standup show med tre av norges mest spennende komikere. Den herlig trioen består av Jonna Støme, Piateed og Ole Soo.

Velkomne til ein hysterisk artig kveld i festsalen, vi legg opp til ein miks av stolrader, småbord og langbord og du kan reservere plassar på forespørsel om du har kjøpt billett på førehand.

(Unummererte billettar, sidan det er i festsalen).

18 års aldersgrense. Servering.

Dørene opnar kl. 20:00. Showet startar kl. 21:00. 

Ta kontakt på e-post for bordreservasjon: post@orstakulturhus.no

Omtale:

"De skal ut på veien for å underholde folket. 

Ingen by for stor ingen tettsted for lite.

Med denne varierte gjengen er dette er et show som passer for folk i alle aldre, og kan garantere en kveld med latterkuler og god stemning. 

Maria Stavang er et nytt stjerneskudd på komikerhimmelen. Bergenseren startet på standup-scenen sommeren 2015 og allerede i 2016 tok hun med seg en av de gjeveste prisene, «Årets Nykommer», på Humorfest i Bergen. I tillegg til en forrykende hurtig standup-karriere, er Maria kanskje aller best kjent under sitt Internett-alias @piateed, som følges av over 200 000 på Facebook og Instagram.

Der bruker hun stemmen sin til å ta opp alvorlige problemstillinger, men med en humoristisk og ærlig vri. Dette har gjort henne til an av landets mest fulgte på sosiale medier! På scenen deler denne kronisk single jenta selvopplevde og selvironiske historier og man blir alltid i godt humør av å se henne på scenen. Denne jenta er flink til å sjarmere, samtidig som hun er god på å by på seg selv! Kommer garantert til å bli et fast innslag på norske humorscener i fremtiden.

Ole Soo er en komiker som har jobbet seg frem med rakettfart i det norske standupmiljøet. Han startet sin karriere i Bergen 2010. Ikke lenge etter at han hadde etablert seg på storscenen til Rick´s i Bergen, gikk turen til Oslo, hvor han nå står fast på Latter. Han har i tillegg stått på alle landets store og små standup-scener. Alt er gjort til rungende latter og applaus. I løpet av sitt første år som komiker, stod han på Skemtagauk, Standupfestivalen i Oslo og Den Store Norske Humorfestivalen, hvor han ble beskrevet som en kommende stjerne. Samme året deltok Ole også på P4´s konkurranse «Komidol», hvor han fort ble en favoritt og vant. Han har i den senere tid etablert seg godt i standup-miljøet i norge. Hans velskrevne vitser gjør at han er etterspurt både på- og bak scenen, som tekstforfatter og regissør. Han har blant annet skrevet for Johan Golden, Marit Voldsæter, Stian Blipp Show og Sturla Berg Johansen, hvor han også hadde regi, for å nevne noe. I tillegg til alt dette, er Ole en musikkelsker, og har sitt eget radioprogram, Valgfag Rock på Radio Rock. 

Ole Soo passer perfekt til alle som ønsker en litt rappkjeftet og hysterisk morsom bergenser, enten det er som et innslag til festen, eller som konferansier for større arrangementer. En kveld med Ole garanterer god stemning og masse latter.

Siden debuten i 2000 har Jonna Støme gjort suksess som komiker landet rundt. En ting som betegner ham er at han trives foran publikum, noe som gjenspeiler seg i hans selvsikre, energiske og svært morsomme vesen. Jonna har en unik evne til å finne de bittesmå tingene i hverdagen som vi alle kjenner oss igjen i og blåse dem opp til uante proporsjoner. Han tilpasser materialet sitt til enhver forsamling, det være seg vanlige standupshow eller konferansieroppdrag. Han har også vært på seks omfattende turnéer, med bl.a. Thomas Giertsen, Harald Eia, Linn Skåber, Atle Antonsen og Espen Eckbo. I 2010 ble Jonna nominert til Komiprisen for forestillingen «Fargerikt Faenskap» i kategorien Beste Stand-Up artist. Han var også en del av publikumssuksessen «HumorGalla», med Thomas Giertsen og Espen Eckbo som gikk for fulle hus på Latters hovedscenen i 2011. 

Unge herr Støme har i tillegg lang fartstid som TV-fjes, programleder, produsent og tekstforfatter. I 2004 ga han stemme til hovedfiguren Oscar i den animerte filmen «Stor Ståhai». Du har kanskje sett ham i diverse barne- og ungdomsprogrammer som «Guru» og «Liga» på NRK, «Rikets Røst» med Otto Jespersen på TV2 eller «Judas» på TVNorge. I 2009 var Jonna en del av den ærverdige gullrekka på NRK og i fredagsprogrammet «Showbiz» med Klaus Sonstad. Likefullt er det på scenen Jonna er i sitt ess. 

Sørg for å få med deg en kveld med en av landets mest populære komikere ved første og beste anledning!"